We hebben CatchCowboy net in Beta gelanceerd. Voor vragen of suggesties kun je contact met ons opnemen via [email protected]

Pak coole domeinnamen

Bindend bod. Premium quarantaine-domeinnamen voor betaalbare prijzen. Vind vandaag uw droomdomein.

Beschikbare domeinextensies: .io and .nl

 • Open veiling
 • Alleen betalen bij succes
 • Iedere dag een nieuwe veiling

Huidige veilingen

3 biedingen

Eindigt over

1 jaar 2 mnd

1 biedingen

Eindigt over

1 jaar 2 mnd

1 biedingen

Eindigt over

1 jaar 2 mnd

0 biedingen

Eindigt over

1 jaar 2 mnd

0 biedingen

Eindigt over

1 jaar 2 mnd

0 biedingen

Eindigt over

1 jaar 2 mnd

0 biedingen

Eindigt over

1 jaar 2 mnd

0 biedingen

Eindigt over

1 jaar 2 mnd

0 biedingen

Eindigt over

1 jaar 2 mnd

0 biedingen

Eindigt over

1 jaar 2 mnd

Hoe werkt CatchCowboy?

Op zoek naar een geschikte domeinnaam maar is deze al in gebruik? Op CatchCowboy zie je direct of deze binnenkort verloopt. Zie jij een domein dat jij wilt bemachtigen? Reserveer deze dan direct via CatchCowboy! Je betaalt alleen wanneer wij het domein voor jou weten te bemachtigen. Zo niet, dan betaal jij dus helemaal niks.

Bestellen

Simpel een domein in je bezit krijgen? Dat kan met CatchCowboy! Je biedt hier simpel op domeinnamen. Ben jij de enige bieder? Dan is het domein voor slechts 35 euro al van jou. Makkelijker gaat het echt niet worden!

Veiling

Zijn er meerdere mensen geïnteresseerd in het domein? Dan wordt het domein geveild via CatchCowboy. Degene die na deze periode het hoogste bod heeft, krijgt het domein in zijn bezit.

Gratis

Wij van CatchCowboy hopen dat jij met volle teugen geniet van deze website. En dat kan helemaal gratis. Je betaalt namelijk geen geld wanneer het domein niet in jouw bezit komt!

Een bijzonder plezierige site om domeinnamen te bemachtigen. En als je geluk hebt, kost het je ook nog eens weinig geld. Ik was de enige bieder voor een domein, dus hoefde ik maar 35 euro neer te tellen. Geweldig en zeer zeker een aanrader!

Jan, Sitedeals

De veiling vind ik een fantastische uitkomst. Op deze manier heb je tenminste een eerlijke kans om een domeinnaam te bemachtigen. Het domein wordt hier niet direct verkocht aan een bieder. Dat is op veel soortgelijke sites wel het geval.

Roger, Web Traffic Masters

CatchCowboy is een makkelijke manier om een domeinnaam in je bezit te krijgen. Zeker voor domeinnamen die momenteel geregistreerd zijn, raad ik je dit aan. Je koopt een domein zonder al te veel moeite aan.

Rodney Sellies

High success ratio on drop catching .io domains. We use these and expired domains for building a quality blog networks for SEO purposes.

Matt, SEO Expert

Profiteer ook van de kracht van “verlopen domeinnamen”

Internet is vandaag de dag groter dan ooit. Een website of webwinkel starten is nog nooit zo gemakkelijk geweest. In slechts een beperkt aantal stappen zet je jouw eigen website online en, voilà, klaar! Maar niet alles is zo makkelijk als het lijkt…… Immers, een website starten begint altijd met het kiezen van een domeinnaam. En het kiezen hiervan is lastiger dan je denkt. Zo zijn de meeste voor de hand liggende domeinnamen vaak al lang en breed in gebruik. Daarnaast is het goed om rekening te houden met de grote zoekmachines als het gaat om het kiezen van de juiste naam. Je kunt er dus voor kiezen om zelf het wiel uit te vinden, maar je kunt er ook voor kiezen om te profiteren van een zogenaamde “verlopen domeinnaam”.

Waarom kiezen voor “quarantaine domeinnamen”?

Voordat we antwoord geven op deze vraag nemen we je even heel kort mee in de wondere wereld van de domeinnaam. Elke domeinnaam is natuurlijk ooit eens bedacht en vastgelegd. Domeinnamen registreren kun je niet zelf, want dit doet een bedrijf voor je. Dit noemen de “registrar” en, het zal je vast niet verbazen, hier betaal je voor. Vaak doe je dit voor een bepaalde periode, bijvoorbeeld voor één jaar. Vlak voor het aflopen van deze periode zal je een bericht krijgen dat je de registratie kunt verlengen, waarvoor je uiteraard weer moet betalen. Om een lang verhaal kort te maken, wanneer je niet tijdig betaald komt de registratie te vervallen en daarmee komt jouw domeinnaam vrij. Het domein wordt eerst een periode in quarantaine gezet. Dit vrij komen betekent dat jouw zorgvuldig gekozen naam door iedereen gebruikt mag worden. Via een domeinenveiling komt deze voor iedereen beschikbaar. De voordelen van via een domeinenveiling aan een domeinnaam komen zijn onder andere:

 • Voordeliger dan onderhandelen met iemand die zijn domein verkopen wil
 • Profiteren van de backlinks die dit domein heeft
 • Profiteren van de leeftijd van het domein (Trust waarde)
 • Bespaart tijd
 • Op verschillende manieren te gebruiken met betrekking tot SEO
In plaats van vrijkomen wordt er overigens ook regelmatig gesproken over backorder domeinnaam.

Dropcatching door Catchcowboy.com

De kans dat je zelf een verlopen domeinnaam in de wacht kunt slepen is uiterst klein. Het is een spel van vraag en aanbod, waarbij de vraag vele malen groter is dan het aanbod. Het bemachtigen van een verlopen domeinnaam wordt dropcatching genoemd. Je hebt een hierin gespecialiseerd bedrijf nodig dat het proces dat drop catch domeinnaam als geen ander beheerst. Drop catch domeinnaam is namelijk een aparte tak van sport en vaak een secondespel. Catchcowboy.com is voor jou die specialist. Waarom ook jij kiest voor Catchcowboy.com?

 • Dagelijks een update van domeinnamen die vrijkomen
 • Profiteer van de kennis en systemen van de professional
 • Gratis account
 • Bieden doe je simpel en snel
 • No cure, no pay

Waar kies jij voor?

Nu is het aan jou. Kies je voor een zelfgekozen domeinnaam of kies je voor de kracht van de “verlopen domeinnaam? Als je voor dit laatste kiest, maak dan vandaag nog een gratis account aan op Catchcowboy.com en biedt mee op domeinnamen die hun waarde al in de praktijk hebben bewezen!

Awards & Partners

Meld u aan om op de hoogte te blijven van updates over CatchCowboy