We hebben CatchCowboy net in Beta gelanceerd. Voor vragen of suggesties kun je contact met ons opnemen via [email protected]

Over ons

Als domeinnaam en dienst gerelateerd bedrijf, consolideren wij bij CatchCowboy.com een grote hoeveelheid verlopen en/of verwijderde domeinen die zijn verkregen via de top archivarissen van domeinnamen om ze exclusief ter beschikking te stellen voor veiling. Wij bieden oplossingen aan klanten die proberen eigenaar te worden van de registratierechten voor verlopen domeinen of domeinen die niet opnieuw door hun eigenaars werden geregistreerd.

De diensten van CatchCowboy omvatten, maar zijn niet beperkt tot, het aanbieden van een lijst met domeinnamen die zijn gevonden in de lijst van top archivarissen, die zijn geclassificeerd als vervallen ‘Pre-Release’-domeinen, en waarmee klanten elke domeinnaam kunnen nabestellen, die domeinnamen kan bevatten die momenteel geregistreerd zijn. CatchCowboy.nl maakt ook een ‘last minute board’ mogelijk. Hiermee kunnen klanten een veiling die bijna ten einde is nauwkeurig bekijken. Ook wordt klanten via deze service de mogelijkheid geboden toegang te krijgen tot verlopen .com, .net, .org, .biz, .info en .io domeinen van een topniveau. Speciaal vermelde domeinen worden ook aangeboden.

Door onze met een prijs bekroonde technologische services kunnen wij bij CatchCowboy klanten een internetplatform bieden dat eenvoudig te gebruiken is bij het beheren van backorder-aanvragen. Daarnaast kunnen klanten dankzij dit platform makkelijk deelnemen aan veilingen van domeinen en eenvoudig hun accountinformatie beheren.

Waarom kun je ons vertrouwen?

  • We hebben gebruiksvriendelijke services
  • We bieden veilingen en nabestellingen aan
  • We bieden open en transparante diensten
  • We behandelen iedereen eerlijk en gelijk
  • Er zijn iedere dag nieuwe domeinen en veilingen beschikbaar.

Ons doel is om klanten te voorzien van registratie- en hostingdiensten van wereldklasse tegen redelijke prijzen. Een groot deel van onze website is volledig geautomatiseerd, waardoor we jou de meest redelijke prijzen kunnen bieden.

Laat ons werken voor jou!

Als je denkt dat het vastleggen van een domeinnaam die uit quarantaine komt eenvoudig is, dan kom je er al snel achter dat dit in de praktijk toch wel even anders is. Quarantaine domeinnamen zijn vaak zeer gewild en voor deze quarantaine domeinnamen zijn er dan ook veel kapers op de kust. De truc is dan om op het juiste moment de juiste prijs te beiden middels het fenomeen "backorder domeinnaam". Wanneer je kiest voor onze service backorder domeinnaam, dan is de kans vele malen groter dat je in het bezit komt van die felbegeerde domeinnaam. Bespaar jezelf dan ook een hoop frustratie en tijd en laat jouw backorder domeinnaam door ons verzorgen!

Over vragen en feedback

Voor verzoeken of meer informatie, het melden van fouten of het geven van feedback kun jij hier contact met ons opnemen.