We hebben CatchCowboy net in Beta gelanceerd. Voor vragen of suggesties kun je contact met ons opnemen via [email protected]

Domainnaam veilingen

Verlopen domeinen elk uur

Door ui aan te melden bij CatchCowboy, kunt u letterlijk de domeinnamen “catchen” waar u anders alleen maar van zou kunnen dromen, vooral als u op onze domeinnaam-veilingen meebiedt. Zoals u hierboven kan zien, hebben we een vrij grote collectie aan domeinnamen klaar voor verkoop, zodat u er alleen maar eentje uit hoeft te kiezen. Alles dat u moet doen is onze filter optie gebruiken, waarbij u een aantal sleutelwoorden kan invoeren die overeenkomen met waar u naar op zoek bent. Daarna laten we u een aantal verlopen domeinnamen zien die met uw zoektermen overeenkomen, met Engelse en internationale oorsprongen.

Verlopen domeinen met goede backlinks

Hoe up-to-date is deze website? Nou, om u een beeld te geven, onze veilinglijst voor verlopen domeinnamen wordt elk uur bijgewerkt, wat ook betekent dat u elk uur nieuwe quarantaine domeinnamen krijgt. Maar omdat we weten dat er meer voor nodig is dan alleen een naam, verzamelen we ook aanvullende informatie die u kan helpen bij uw keuze. We verzamelen spullen zoals backlinks, pagina- en domein-autoriteit. Hoe zal dit u ten goede komen? U ziet, wanneer bestaande domeinnamen hogere backlink profielen hebben, zijn ze vaak erg populair, waarmee u uw kansen voor uw link building strategie verhoogt.

Quarantaine domeinnamen

Vaak zijn de meest interessante en de meest mooie domeinnamen ooit al eens door iemand vastgelegd. Deze domeinnamen zijn echter lang niet altijd in gebruik. Bovendien weet de eigenaar vaak niet eens meer dat hij/zij in het bezit is van deze domeinnamen. Hierdoor komt het regelmatig voor dat er niet langer betaald wordt voor het eigendom hiervan. En is dit ook op de uiterste betaaldatum het geval, dan wordt de betreffende domeinnaam in quarantaine geplaatst, zoals dit dan officieel heet. Na 40 dagen komen deze quarantaine domeinnamen vrij beschikbaar en zijn deze middels een zogenaamde backorder domeinnaam voor iedereen beschikbaar. Een domeinnaam vanuit quarantaine vastleggen middels backorder domeinnaam is specialistisch werk en dat is nu precies waar wij goed in zijn!

Maak nu een CatchCowboy account aan!

Als we u eindelijk hebben overtuigd om de veilingen met verlopen domeinnamen bij te wonen, dan moet u als eerste een account maken. Geen zorgen, registreren voor een gratis CatchCowboy-account is gratis. Met uw CatchCowboy-account kunt u de biedopties bekijken, en zelf beginnen te bieden. Met een gratis account kunt u bieden op domeinnamen vanaf €35,-. Als dat goed (genoeg) klinkt, maak dan nu een gratis account aan – een heleboel geweldige domeinnamen wachten op je!